Home     LIVE!     Features     Order     Calendar     Results     Your account     Manager login         

BGSU Falcon Classic

RegistrationGeneral informationSchematicsFiles for downloadTournament scheduleFeesFinal
results
More information pages for this tournament
BGSU Falcon Classic Invitation

Tournament schedule

Oct. 15, 2022
6:00 AMRound 1: RPP
7:00 AMRegistration and Team Check-In
8:00 AMOpening Ceremony (Auditorium)
8:15 AMDebate Topic Release Round 1 - Begin 30 Minute Debate Prep
Prep: N-IPDA, V-IPDA
8:45 AMDebate Round 1 (8:45 am to 9:40 am)
Round 1: N-IPDA, PARLI, V-IPDA
9:00 AMRound 1 Draw - EXT and Media Broadcasting
Prep: EXT, MBR
9:30 AMIE Round 1A
Round 1: CA, EXT, INF, MBR, POE, PRO
9:40 AMDebate Topic Release Round 2 - Begin 30 Minute Debate Prep
Prep: N-IPDA, V-IPDA
10:10 AMDebate Round 2 (10:10 to 11:05 am)
Round 2: N-IPDA, PARLI, V-IPDA
10:30 AMRound 2 Draw - EXT and Media Broadcasting
Prep: EXT, MBR
11:00 AMIE Round 2A
Round 2: CA, EXT, INF, MBR, POE, PRO, RPP
11:10 AMDebate Topic Release Round 3 - Begin 30 Minute Debate Prep
Prep: N-IPDA, V-IPDA
11:40 AMDebate Round 3 (11:35 am to 12:20 pm)
Round 3: N-IPDA, PARLI, V-IPDA
12:00 PMIE Lunch Break (12:00 pm to 12:45 pm)
12:25 PMDebate Lunch Break (12:25 to 1:00 pm)
1:00 PMIE Round 1B
Round 1: ADS, DI, DUO, N-IMP, PER, POI, V-IMP
1:05 PMDebate Topic Release Round 4 - Begin 30 Minute Debate Prep
Prep: N-IPDA, V-IPDA
1:35 PMDebate Round 4 (1:35 pm to 2:30 pm)
Round 4: N-IPDA, PARLI, V-IPDA
2:30 PMIE Round 2B
Round 2: ADS, DI, DUO, N-IMP, PER, POI, V-IMP
2:45 PMDebate Topic Release for Quarterfinal Round - Begin 30 Minute Debate Prep
Prep: N-IPDA, V-IPDA
3:15 PMDebate Quarterfinals (3:15 pm to 4:10 pm)
Quarterfinal round: N-IPDA
Semifinal round: PARLI
4:00 PMFinals Draw - EXT and Media Broadcasting
Prep: EXT, MBR
4:20 PMDebate Topic Release for Semifinals - Begin 30 Minute Debate Prep
Prep: N-IPDA, V-IPDA
4:30 PMIE Finals A
Final round: EXT, INF, N-IMP, PER, POE, PRO, V-IMP
4:50 PMDebate Semi-Finals (4:50 pm to 5:45 pm)
Final round: PARLI
Semifinal round: N-IPDA, V-IPDA
5:30 PMIE Finals B
Final round: ADS, DI
5:50 PMDebate Topic Release for Final Round - Begin 30 Minute Debate Prep
Prep: N-IPDA, V-IPDA
6:20 PMDebate Final Round (6:20 pm to 7:15 pm)
Final round: N-IPDA, V-IPDA
7:30 PMAwards Ceremony (Auditorium/ZOOM)
SpeechWire Tournament Services - Copyright 2004-2022 Ben Stewart. All Rights Reserved. Terms of use - Privacy and Security Policy
(vr)